Olen siirtynyt käyttämään värikäsittelyissä erittäin laadukkaita, kauniit sävyt omaavia KC Professionalin tuotteita. 

  • KC Color Velvety on uuden ajan multiväri, jota voidaan käyttää kevytvärin lisäksi myös kevytkestovärinä, jolla voi vaalentaa jopa 3 astetta. Monipuolinen sävyvalikoima mahdollistaa monipuoliset ja nykyaikaiset värjäykset – valikoimassa mm. uniikki Velvety Blond -vaalennusvärisarja ja intensiivisten punaisten sarja. Täysin ammoniakiton koostumus on erittäin hellävarainen hiuksille, ja lopputulos on aina erittäin pehmeä ja luonnollinen, ajan myötä kauniisti pehmentyvä. KC Color Velvety on ihanteellinen tuote mm. jo värjättyjen hiusten sävyn korostamiseen ja värimuutoksiin, tai käsittelemättömille hiuksille, joihin halutaan kevyt vivahde ilman suurta tummuuseroa.

  • KC Color Luxima -kiiltosävyte on uudenlainen, ammoniakiton hiusväri, jonka ainutlaatuinen pigmenttirakenne mahdollistaa uniikit, kauniin läpikuultavat värjäystulokset. KC Color Luxima hyödyntää Shine Enhance Complex -kiiltoyhdistettä, joka sisältää mm. E-vitamiinia, calendulauutetta ja Limnanthes Alba -siemenöljyä. Tämä tehokas yhdiste voimistaa väripigmenttien valonheijastuskykyä, suojaa ja kosteuttaa hiuspohjaa antaen uskomattoman kirkkaan ja puhtaan, säkenöivän kiiltävän sävyn. Tuloksena kaunis, yksilöllinen ja moniulotteinen hiusväri, joka huomataan varmasti. KC Color Luxima -sävyt jättävät hiusten omat syvyyserot näkyviin, jolloin kolmiulotteinen vaikutelma tehostuu. Sävyn kaunis vivahteikkuus ja upea kiilto säilyvät hiuksissa pitkään. 

  • Ammoniakiton KC Color Luxima Men -kiiltosävyte on suunniteltu etenkin miehille hiusten nopeaan, luonnolliseen ja moniulotteiseen sävytykseen. KC Color Luxima Men korostaa ja syventää hiusten omaa sävykkyyttä vaalentamatta ja tasoittamatta täysin hiuksessa olevia luonnollisia värieroja. Kiiltosävyte on tarkoitettu harmaiden hiusten hienovaraiseen häivyttämiseen, ei 100 % peittämiseen. KC Color Luxima lisää kiiltoa ja eloisuutta hiuksiin – helposti ja nopeasti

  • KC Color Ultimate on ihanteellinen valinta voimakkaisiin värimuutoksiin ja intensiivisiin värjäyksiin. KC Color Ultimaten huippulaadukkaan koostumuksen ansiosta kestoväri tarjoaa täydellisen peittokyvyn kaikkiin hiuksiin, erittäin pitkäkestoisen sävyn sekä luotettavan, puhtaan värjäystuloksen. Sopii erityisen hyvin tilanteisiin, joissa halutaan hiuksiin voimakas vivahde ja tummuusaste. KC Color Ultimate myös peittää täydellisesti harmaat hiukset ja vaalentaa tehokkaasti. 

Myynnissä on KC Professionalilta sekä Four Seasons sarjan hiustenhoito- sekä muotoilutuotteita että myös sävyttävään, väriä ylläpitävään ja korjaavaan hoitoon tarkoitettua Color Maskia.


Uutuutena löytyy myös ammattimainen takkujenhoitoharja DeTangler. Sano hyvästit takuille ja vähennä dramaattisesti hiusten katkeilua, haaroittumista, ja vahingoittumista seurauksena hiusten huonosta kohtelusta. DeTanglerilla saa parempia tuloksia, kuin millään muulla markkinoilla olevilla tuotteilla.        Tuotteet

Copyright ©2019 Tiushius.fi, Kaikki oikeudet pidätetään