MIKÄ?

Olaplex on innovatiivinen tuote, joka hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ainutlaatuisen tekniikan avulla. Se perustuu v.2015 Yhdysvalloissa patentoituun keksintöön, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja korjaa jo aikaisemmin katkenneita rikkisiltoja. Tämän vuoksi kyseessä ei ole vain hetkellisesti hiuksia korjaava aine, vaan Olaplex käsittelyssä rikkisillat rakentuvat uudelleen. Olaplex antaa suuremman vapauden hiusten käsittelyille, hiuksia voidaan esimerkiksi vaalentaa vielä vaaleammaksi kuin koskaan ennen, ilman että hiuksista tulee katkeillutta "purkkaa". 

Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa korjaamalla ja vahvistamalla niitä. Kustannustehokkainta on ottaa Olaplex käsittely värjäyksen tai vaalennuksen yhteydessä, mutta sitä voidaan käyttää myös erillisenä tehohoitopalveluna tai vaikka permanentin yhteydessä.

MITEN? 

Olaplex käsittely on prosessi, jossa on kolme osaa. Ensimmäinen ainesosa, Olaplex Bond Multiplier, sekoitetaan väriin tai vaalennusaineeseen ja se ehkäisee näissä käsittelyissä normaalisti tapahtuvaa rikkisiltojen hajoamista ja alkaa jo rakentaa aiemmin hajonneita rikkisiltoja uudelleen. Toisessa vaiheessa hiukset hoidetaan käsittelyn jälkeen Olaplex Bond Perfectorilla, joka sitoo rikkisillat vahvasti kiinni toisiinsa. Hoitoa jatketaan kotona hiustenpesun yhteydessä käytettävällä kotihoitotuotteella, Olaplex Hair Perfectorilla, jossa on samaa vaikuttavaa ainetta kuin Bond Perfectorissa. Kotihoitotuote ei ole välttämätön, mutta sitä suositellaan vahvasti ehkäisemään vaurioiden syntymistä ja korjaamaan päivittäisestä hiuksiin kohdistuvasta rasituksesta johtuvia vaurioita. 


HINTA?

Olaplex-lisä muodostuu hinnaston palveluiden päälle seuraavasti:

  Värikäsittely      Vaalennuskäsittely      Permanentti      
Lyhyet    15€  25€  30€  
Puolipitkät   20€  30€  35€  
Pitkät  25€  35€  40€  
Erittäin pitkät       30€  40€  45€  


OLAPLEX-TEHOHOITO

Jos hiuksesi ovat huonossa kunnossa, kuivat, karheat ja katkeilevat, on Olaplex tehohoito vastaus. Tehohoito voidaan toteuttaa esim. hiustenleikkuun yhteydessä tai sille voidaan varata aika erikseen.


  Olaplex-tehohoito
hiusten leikkauksen
yhteydessä                 
Olaplex-tehohoito
+ föönaus               
   
Lyhyet 29€ 55€    
Puolipitkät      38€ 63€    
Pitkät 47€ 71€    
Erittäin
pitkät
55€ 79€    Olaplex Hair Perfector n°3-kotihoitotuote 29,90€.  

Copyright ©2019 Tiushius.fi, Kaikki oikeudet pidätetään